top of page
white-cloud-blue-sky.jpg

VERKSAMHETEN ARONS BILDEMONTERING ÄR NEDLAGD

Kära kunder,
 

Det är med tungt hjärta vi meddelar att Arons Bildemontering har beslutat att stänga ner sin verksamhet den 31 maj 2023. Efter 58 år av enastående service till sina kunder har de lämnat ett stort tomrum i branschen.

 

Vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vår sorg över deras nedläggning och hylla det fantastiska arbete de har utfört under alla dessa år.

 

Vi är stolta över att ha fått tillstånd att använda deras domännamn för att fortsätta erbjuda er den kvalitetsservice och expertis ni har kommit att förvänta er.

 

Vi välkomnar er alla till vårt företag och försäkrar er om att ni kommer att bli bemötta med samma omsorg och professionalitet som ni tidigare upplevt hos Arons Bildemontering.

Utöver tjänsten bildemontering har vi även en komplett däckverkstad där vi erbjuder ett brett utbud av däck och fälgar från alla ledande leverantörer.

 

Vi har även ett imponerande sortiment av både nya och begagnade bildelar till förmånliga priser. Vi strävar efter att vara er fullservicepartner när det gäller alla era behov inom bildemontering och fordonsunderhåll.

 

Vi är tacksamma för förtroendet ni har gett Arons Bildemontering under åren och ser fram emot att få möta er hos Magnus Bildemontering. Tillsammans ska vi fortsätta att leverera den bästa möjliga servicen till er, våra högt värderade kunder.

 

Varmt välkomna till Magnus Bildemontering!

 

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Magnus Bildemontering

Ni hittar oss på Omvägen 27 i Trelleborg

Och når oss på telefon: 0410 - 440 22

Öppettider

Måndag - Fredag | 8:00 - 17:00

Lördag | 9:00 - 12:00

Under Juni - September håller vi stängt på Lördagar

Arons Bildemontering
dark-storage-tyres_edited.jpg

HITTA RÄTT HJUL
TILL DIN BIL.

Hjulbutiken
Magnus Bildemontering
Del av Autocirc
bottom of page